Κατερίνα Σκούρα
16640
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16640,page-child,parent-pageid-15415,bridge-core-2.6.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-24.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΚΟΥΡΑ
Βιογραφικό Σημείωμα

Η Κατερίνα Α. Σκούρα είναι Συνεργάτης Δικηγόρος της Εταιρίας από το 2023 και είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Χειρίζεται υποθέσεις αστικής και εμπορικής φύσεως ενώπιον των Δικαστηρίων και οι κύριοι τομείς ενδιαφέροντός της είναι το Εταιρικό Δίκαιο, το Πτωχευτικό Δίκαιο και οι Εταιρικοί Μετασχηματισμοί.

Κατέχει μεταπτυχιακό πτυχίο (LL.M.) στο Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο Επιχειρήσεων από το Trinity College του Δουβλίνου στην Ιρλανδία. Η διπλωματική της εργασία είχε θέμα «Η υποχρέωση του Διοικητικού Συμβουλίου να δρα προς το συμφέρον της εταιρείας: πρέπει να λαμβάνει υπόψιν τα συμφέροντα των πιστωτών και υπό ποιες προϋποθέσεις;».

Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μιλάει αγγλικά και γαλλικά.