Κωνσταντίνος Δ. Αυγητίδης
16618
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16618,page-child,parent-pageid-15415,bridge-core-2.6.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-24.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΥΓΗΤΙΔΗΣ
Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Κωνσταντίνος Δ. Αυγητίδης είναι Συνεργάτης Δικηγόρος της Εταιρείας μας από το 2024. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Χειρίζεται υποθέσεις στους τομείς του Εταιρικού Δικαίου, Δικαίου Ανταγωνισμού, Πτωχευτικού Δικαίου, Εμπορικού Δικαίου, Δίκαιο Τεχνητής Νοημοσύνης και Δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας.

Αποτέλεσε μέρος της συγγραφικής ομάδας του Νομικού Εγχειριδίου «Οι Ελληνοτουρκικές Διαφορές στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο» (εκδ. Νομική Βιβλιοθήκη, 2023). Έχει συντάξει πληθώρα άρθρων για το νομικό περιοδικό «Υπαγωγή».

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (LL.M) στο University College London με επίκεντρο το Διεθνές Εταιρικό Δίκαιο, όπου και εκπόνησε διπλωματική με τη θεματική «Ο Κανόνας της σχετικής προτεραιότητας εντός του πλαισίου αναδιάρθρωσης της Οδηγίας (ΕΕ) 2019/1023». Σήμερα είναι μεταπτυχιακός φοιτητής του προγράμματος «Εταιρείες και Χρηματοδότηση» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ομιλεί αγγλικά, γερμανικά και τουρκικά.