Αριστέα Ροζοπούλου_cv
15731
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15731,page-child,parent-pageid-15394,bridge-core-2.6.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-24.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

ΑΡΙΣΤΕΑ ΡΟΖΟΠΟΥΛΟΥ
Βιογραφικό Σημείωμα

Η Αριστέα ξεκίνησε τη συνεργασία της με την Εταιρία το 2019. Είναι δικηγόρος παρά Πρωτοδίκαις και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 2017.

 

Η Αριστέα ασχολείται με ένα ευρύ φάσμα εταιρικών, εμπορικών, τραπεζικών και χρηματοοικονομικών θεμάτων, συμπεριλαμβανομένης της σύνταξης εμπορικών συμβάσεων καθώς και συμφωνιών αναδιάρθρωσης χρεών. Παρέχει συμβουλές σε πελάτες αναφορικά με καθημερινά εταιρικά ζητήματα και με την συμμόρφωσή τους με τους κανονισμούς, και ιδίως αναφορικά με τις υποχρεώσεις προστασίας προσωπικών δεδομένων. Επιπλέον, συμμετέχει σε διαδικασίες επίλυσης διαφορών και παρίσταται ενώπιον των ελληνικών δικαστηρίων σε μια σειρά εμπορικών και αστικών διαφορών.

 

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού πτυχίου (LL.M.) στο εμπορικό δίκαιο από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών στην Ελλάδα. Η Διπλωματική της Εργασία είχε θέμα «Αλληλασφαλιστικοί Συνεταιρισμοί Πλοιοκτητών: Πλαίσιο και λειτουργία σύμφωνα με το αγγλικό και ελληνικό δίκαιο». Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης το 2013.