Ζωή Κουτσιαύτη_cv
15729
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15729,page-child,parent-pageid-15415,bridge-core-2.6.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-24.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

ΖΩΗ ΚΟΥΤΣΙΑΥΤΗ
Βιογραφικό Σημείωμα

Η Ζωή είναι Συνεργάτης Δικηγόρος της Εταιρίας από το 2021.

 

H Ζωή χειρίζεται υποθέσεις στον τομέα του Τραπεζικού και Χρηματοπιστωτικού Δικαίου  καθώς και  του  Δικαίου  της Κεφαλαιαγοράς. Ασχολείται κυρίως με ζητήματα συμμόρφωσης με ρυθμιστικούς κανόνες του χρηματοπιστωτικού τομέα, δημόσιων προτάσεων εξαγοράς, δημόσιων προσφορών, συγχωνεύσεων και εξαγορών, καθώς και με ζητήματα προστασίας επενδυτών. Διαθέτει εκτεταμένη προηγούμενη εμπειρία σε συναλλαγές τιτλοποίησης απαιτήσεων και χρηματοδότησης  εταιριών.

 

Κατέχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα με ειδίκευση “Banking Law and Financial Regulation” από το London School of Economics and Political Science και προπτυχιακό δίπλωμα από τη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 2019.

 

Μιλάει Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά.