Ελισάβετ Καραμπάτσου_cv
15734
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15734,page-child,parent-pageid-15415,bridge-core-2.6.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-24.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΥ
Βιογραφικό Σημείωμα

Η Ελισάβετ Ν. Καραμπάτσου είναι Συνεργάτης Δικηγόρος της Εταιρίας από το 2020 και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

 

Χειρίζεται υποθέσεις στον τομέα του Αστικού, Τραπεζικού, Χρηματοοικονομικού, Γενικού Εμπορικού και Εταιρικού Δικαίου, ενώ έχει εμπειρία και σε ζητήματα Ασφαλιστικού Δικαίου, Δικαίου Ακινήτων και Πνευματικής Ιδιοκτησίας.

 

Κατέχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα από τη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στον τομέα του Αστικού Δικαίου με ειδίκευση στις Σύγχρονες Οικονομικές Συναλλαγές, κατά τη διάρκεια του οποίου εκπόνησε διπλωματική εργασία με τίτλο «MiFID II: Συμμετοχική Χρηματοδότηση και Προστασία Επενδυτών». Κατέχει επίσης Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης με τίτλο «Το Χρηματοοικονομικό και Θεσμικό Πλαίσιο των Αγορών Χρήματος και Κεφαλαίου» του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιά. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών.

 

Μιλάει αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά.