Κωνσταντίνα Γκούτη_cv
15729
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15729,page-child,parent-pageid-15415,bridge-core-2.6.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-24.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ Δ. ΓΚΟΥΤΗ
Βιογραφικό Σημείωμα

Η Κωνσταντίνα Δ. Γκούτη είναι δικηγόρος (μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών) και χειρίζεται υποθέσεις στον τομέα του Εμπορικού Δικαίου. Συμμετέχει στο Τμήμα Εταιρικού Δικαίου και στο Τμήμα Δικαίου της Κεφαλαιαγοράς της εταιρίας και αναλαμβάνει υποθέσεις με νομικό και οικονομικό υπόβαθρο, συμβουλεύοντας και υποστηρίζοντας εισηγμένες και μη εταιρίες σε όλο το φάσμα του εμπορικού δικαίου με έμφαση στο δίκαιο της κεφαλαιαγοράς, των εταιρικών μετασχηματισμών, της πτώχευσης και εξυγίανσης, της χρηματοδότησης επιχειρήσεων και του ανταγωνισμού.

 

Αποφοίτησε από το Τμήμα Νομικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης. Κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα από τη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στον τομέα του Εμπορικού Δικαίου με ειδίκευση στο Ναυτικό Δίκαιο, κατά τη διάρκεια του οποίου εκπόνησε τη διπλωματική εργασία με τίτλο «Η εισαγωγή των ναυτιλιακών επιχειρήσεων σε ρυθμιζόμενη αγορά». Κατέχει επίσης μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στη Χρηματοοικονομική Διοίκηση από το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοκοινομικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

Μιλάει αγγλικά και γερμανικά και διδάσκει κινεζική γλώσσα και φιλοσοφία.